BORRELLI, NUNZIA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 6.921
EU - Europa 6.735
AS - Asia 5.541
SA - Sud America 645
AF - Africa 114
OC - Oceania 40
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 4
Totale 20.000
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.687
IT - Italia 2.820
SG - Singapore 1.845
CN - Cina 1.250
VN - Vietnam 1.037
HK - Hong Kong 831
RU - Federazione Russa 765
SE - Svezia 595
BR - Brasile 527
DE - Germania 527
IE - Irlanda 449
GB - Regno Unito 350
FR - Francia 237
UA - Ucraina 213
CA - Canada 184
NL - Olanda 130
FI - Finlandia 123
ES - Italia 113
AT - Austria 110
DK - Danimarca 104
IN - India 103
TR - Turchia 98
PH - Filippine 75
ID - Indonesia 56
KR - Corea 47
AR - Argentina 45
ZA - Sudafrica 45
MX - Messico 38
BD - Bangladesh 37
BE - Belgio 37
JP - Giappone 36
PT - Portogallo 33
PL - Polonia 30
AU - Australia 27
MY - Malesia 25
EC - Ecuador 17
IQ - Iraq 17
RO - Romania 16
CZ - Repubblica Ceca 13
NZ - Nuova Zelanda 13
PK - Pakistan 13
CH - Svizzera 12
GR - Grecia 12
CL - Cile 11
CO - Colombia 11
PY - Paraguay 11
TZ - Tanzania 11
PE - Perù 10
EG - Egitto 9
IR - Iran 9
KE - Kenya 9
LT - Lituania 9
TH - Thailandia 9
MA - Marocco 8
SA - Arabia Saudita 8
VE - Venezuela 8
LB - Libano 7
NO - Norvegia 7
RS - Serbia 7
UZ - Uzbekistan 7
DZ - Algeria 6
MU - Mauritius 6
CV - Capo Verde 5
NG - Nigeria 5
LU - Lussemburgo 4
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 4
BG - Bulgaria 3
CY - Cipro 3
DO - Repubblica Dominicana 3
EU - Europa 3
HN - Honduras 3
HU - Ungheria 3
IL - Israele 3
KZ - Kazakistan 3
LK - Sri Lanka 3
LV - Lettonia 3
NP - Nepal 3
SY - Repubblica araba siriana 3
UY - Uruguay 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
AZ - Azerbaigian 2
EE - Estonia 2
ET - Etiopia 2
JM - Giamaica 2
SC - Seychelles 2
ZM - Zambia 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AL - Albania 1
AM - Armenia 1
AO - Angola 1
BH - Bahrain 1
BN - Brunei Darussalam 1
BO - Bolivia 1
GD - Grenada 1
GE - Georgia 1
GH - Ghana 1
GT - Guatemala 1
GY - Guiana 1
HR - Croazia 1
IM - Isola di Man 1
Totale 19.990
Città #
Ann Arbor 1.526
Singapore 975
Hong Kong 826
Milan 743
Chandler 493
Ashburn 487
Dublin 422
Frankfurt am Main 315
Wilmington 303
Ho Chi Minh City 301
Dearborn 274
New York 247
Fairfield 244
Jacksonville 242
Hanoi 213
Princeton 200
Woodbridge 200
Rome 177
Santa Clara 166
Beijing 162
Hefei 149
Nanjing 137
Houston 136
Los Angeles 118
Seattle 104
Moscow 96
Boardman 91
Vienna 90
Cambridge 86
Dallas 84
The Dalles 77
Turin 73
Dong Ket 57
Shanghai 55
Guangzhou 52
Nanchang 52
São Paulo 52
Lachine 45
Munich 44
Shenyang 44
Amsterdam 43
Ottawa 42
Tianjin 42
Andover 41
Buffalo 38
Jinan 37
Seoul 37
Bologna 35
Toronto 35
Council Bluffs 34
Jakarta 33
Chicago 31
Naples 29
Haiphong 28
Tokyo 28
Turku 28
Hangzhou 27
Torino 27
Da Nang 26
Granada 26
Brooklyn 25
Sacramento 24
Trento 24
Helsinki 23
Zhengzhou 23
Ha Long 22
Hebei 22
Kent 22
Atlanta 21
Biên Hòa 21
Johannesburg 21
Lawrence 21
Rio de Janeiro 21
Brussels 20
Ningbo 20
Pune 20
Trieste 20
London 19
Monza 19
Ninh Bình 19
Padova 19
San Diego 19
Thái Nguyên 19
Chennai 18
Como 18
Kuala Lumpur 18
Kunming 18
Lisbon 18
Paris 18
Segrate 18
Catania 17
Florence 17
Montreal 17
Napoli 17
Warsaw 17
Bari 16
Orem 16
Sant'Elena 16
Verona 16
Barcelona 15
Totale 11.599
Nome #
New Urban governance 591
Recycling Food to Promote Social Inclusion. An Empirical Evidence 509
Ecomuseums in the Mediterranean Area and the Promotion of Sustainable Food Systems 489
Turismo sostenibilità e comunità 468
Ecomuseums, the SDGs and Climate Action: The Ecoheritage Project 427
How Culture Shapes Nature: Reflections on Ecomuseum Practices 386
Food 4.0: food sharing as a smart approach to urban food policies. A longitudinal key study in Milan 384
City Food Governance: Editors' Introduction to the Special Issue 330
Sistema e politiche alimentari urbane. Uno studio metodologico nella città di Milano 323
Governance of city food system. Case Studies from around the world, 313
Urban food policies and public markets: opportunities for food waste management 309
Food Sharing: quando le politiche alimentari incontrano la sharing economy [Food sharing: Quando le politiche alimentari incontrano la sharing economy] 306
The Governance of a Smart City Food System: the 2015 Milan World Expo 293
Potere maschile e Potere femminile. Tra somiglianze e differenze 273
Mobility and Ageing: the Contribution of Simulation Approaches for Spatial Planning 272
Small Farmers and Sustainable Food System Transition: the Theoretical Framework 271
Lo spazio del cibo. Un'analisi sociologica 263
What Potential for Small-Scale Farmers in Tanzania? Evidence from Arumeru 249
Limits and potential of food waste. A study among Milano's local markets [Limiti e potenzialità delle azioni a contrasto dello spreco alimentare. Uno studio nei mercati rionali del Comune di Milano] 241
Tourism in peripheral area. national strategy for italian regions 240
Ricentrare la città. Paesaggi culturali nella metropoli contemporanea 238
How investigating food affordability in the city neighbourhoods. Defining a method of analysis and its implementation in the city of Milan [Investigare l'accessibilità economica al cibo. Definizione di uno studio metodologico e applicazione nella città di Milano] 236
Connecting Food System and urban planning. The experience of Portland –Oregon 235
Small Farming Potential for Territorial Innovation: Evidence from Arumeru, Tanzania 234
Small Farmers Constraints and Potentialities. A survey in Kenya 233
Sharing economy and sustainability in tourism. New challenges for the tour operators 232
The Ecoheritage Project: how Ecomuseums can Reinforce the Relationship among Culture and Nature 227
Analysing Pilsen Mexican neighbourhood in Chicago through the lens of competitiveness and social cohesion 220
The city in a bin: The social costs of the night economy and the littering case of Ticinese neighbourhood in Milan [La città in un cestino: I costi sociali dell’economia notturna e il fenomeno del littering nel quartiere Ticinese a Milano] 220
Ecomusei. Una traccia per l’auto-valutazione. Come e perché utilizzare il metodo Mac-Dab 218
Among smart governance and smart communities. A survey in the city of Milan 215
Smart and Slow City. The Case Study of Milan EXPO 2015 209
New Actors in Food Governance. The Potential role of Museums and Ecomuseums 204
The challenges and potential of small farmers in driving an agroecological food system transition: a study of collective grassroots actions in Gilgil, Kenya 199
Dancing in the dark: how food governance can support resilience in Portland, Oregon 194
Virtù civiche, solidarietà e Covid-19. Il caso delle Brigate Volontarie per l’Emergenza 192
The Governance of city food system 192
Le prospettive dell’expo a Milano. Tra Smart & Share 188
Ritorno al futuro: La Food Policy della città 187
Cibo, Territorio e Politiche 184
Small farmers strife to develop: market and sustainability challenges 180
Food, city and territory: some reflections from a socio-spatial point of view 176
The Smart City perspective: a necessary change from technical to urban innovations 174
Moving Up And Down The Scale. The Food System Governance in Portland – Oregon. 173
The Neo-Colonial Land Use Paradigm: the Case of East Africa 169
Small farmers for a food system transition: evidence from Kenya and Tanzania 169
Can social organizations help small farmers in food system transition? Evidence from Kenya 169
Education as Policy: Museums’ Relationships to Food Governance in New York City 161
Cultivating Sustainability: Exploring the Interconnection between Biodiversity, Food Production and Tourism 160
Food system e processi di re-embedding. un’analisi spaziale degli alternative food networks nella città metropolitana di Milano 160
SASS-Sustainable Agri Food System Strategies Project – Investigating small-scale farming system – Focus on Sustainability, Indigenous Vegetables and Social Organizations 159
Mobilità, accesso ai servizi e differenze di genere 158
Quale futuro per i nuovi turismi? 156
The pandemic as an opportunity for transformation and sustainable tourism development: reflections on post-covid tourism scenarios in Sub-Saharan Africa 156
Conclusions 155
MAIN CHARACTERISTICS AND POTENTIALITIES OF SMALL FARMERS IN KENYA: EVIDENCE FROM A SURVEY IN GILGIL 153
Governance urbana del food system. Un’introduzione al dibattito 150
Smart City. Human Capital in the Smart City. A Tale of Two Cities in Italy 148
Milan’s Urban Food Policies as Smart City Governance Developments 147
Introduction 147
Which kind of relationships among nested markets and small farmers. Reflections from a Sub-Saharan African Experience 146
AN ANALYSIS OF CHINESE ECOMUSEUMS IN RELATION TO ECOMUSEUM THEORIES AND PRINCIPLES 145
Il senso del sense of place. Comprendere il punto di vista degli abitanti 142
Ecomusei e Beni Civici per la valorizzazione del paesaggio nella Regione 141
Analisi dello sviluppo locale 141
APPROCCIO HUMAN-CENTRED PER UNA GOVERNANCE INCLUSIVA DELLE CITTÀ CONTEMPORANEE. I PRINCIPI SLOW NELLA CITTÀ SMART 136
Cibo, territorio e politiche :Introduzione 136
Climate Justice and Biodiversity in the Mediterranean Basin 134
Lo spazio nella città 134
Policies and practices in South of Italy 133
Making a plan for urban tourism. The experience of Devon Avenue in Chicago 131
Pianificazione comunale e dinamiche territoriali nel Veneto 1972-1992 131
Tourism and Planning in Chicago. The experience in Davan Avenue 130
Policy. Quadri i interazione. 129
Analizzare il quartiere di pilsen a Chicago utilizzando la mobilità come lente 128
Lo sviluppo locale. Tra identità territoriale e cambiamento 128
L’importanza della governance nei processi di sviluppo locale. Una griglia per l’analisi 128
Comunità, senso del luogo ed empatia. Le buone pratiche di Lis Aganis, Ecomuseo delle Dolomiti 127
Investigating the potential public transportation demand. Findings from a survey in Southern Italy 125
Introdroduzione a "The Smart Cities Governance Agenda: Mapping out the Inter-disciplinary Landscape" 123
Food and city. A new field of research for spatial sociology 123
Musei etnici a Chicago. L’esperienza di Chicago Cultural Alliance 122
Small farmers’ Food Production as heritage. Evidences from a Survey in Kenya 120
Sharing Food, Changing Culture. Reflections and hypothesis for new research 119
How Ecomuseum could interpret urban transformation and stimulate local development 118
Ecomuseums and Climate Change 117
Analisi del tessuto economico produttivo della città di Pompei. Risultati e metodo 116
Developing capacity building: reflections on Chicago's Field Museum, USA 116
Governance e territorialità. Definizione e applicazione di una griglia di analisi (Governance and territoriality. A grid to analyse local development processes.) 114
Tra sviluppo locale e azioni di governace. Il Mezzogiorno d’Italia nel partenariato europeo 114
Food, Governance and City 113
Impresa Benecon. Qualità e formazione per le aziende del Cilento e del Vallo di Diano 113
Contenimento dello sprawl , governance inclusiva e pratiche innovative nella città di Portland -Oregon. 113
Città creative e governance nel mezzogiorno 112
New trends, New needs. Spatial planning for seniors mobility in ecomuseums 110
Città e territorio. Politiche Europee e prospettive nazionali 110
First Results From Tanzania Mission 110
La morfologia della città contemporanea tra processi di deurbanizzazione e di riurbanizzazione 109
Which Kind of relationships among nested market and small farms: Reflections from a Sub-Saharan Africa Experience 108
Human Capital in smart city. A Tale of Two Cities in Italy 107
Totale 19.366
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.454 0 0 0 0 0 235 236 220 217 158 131 257
2021/20221.360 96 173 197 189 60 95 57 45 64 31 114 239
2022/20232.129 308 479 218 147 162 331 73 105 148 41 75 42
2023/20241.881 72 63 79 147 232 369 275 114 133 79 64 254
2024/20254.412 252 425 344 294 375 153 302 189 469 539 409 661
2025/20264.679 1.194 702 795 751 712 525 0 0 0 0 0 0
Totale 20.765