BERTAGNOLI, STEFANO
BERTAGNOLI, STEFANO
DIPARTIMENTO DI BIOTECNOLOGIE E BIOSCIENZE
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Tuning Crystallinity of Poly(L-Lactic Acid) Microspheres through Emulsification Temperature Changes
2024 Tamburini, G; Tarricone, G; Piva, S; Sassella, A; Bertagnoli, S; Lorenzi, R; Paleari, A
Temperature-induced lipocalin (TIL): a shield against stress-inducing environmental shocks in Saccharomyces cerevisiae
2017 Berterame, N; Bertagnoli, S; Codazzi, V; Porro, D; Branduardi, P
Improving robustness and metabolic profile of saccharomyces cerevisiae for industrial bioprocesses
2012 Bertagnoli, S
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autori | File |
---|---|---|---|---|
Tuning Crystallinity of Poly(L-Lactic Acid) Microspheres through Emulsification Temperature Changes | 01 - Articolo su rivista | 2024 | Tamburini, GiuliaTarricone, GiuliaPiva, SergioSassella, AdeleBertagnoli, StefanoLorenzi, RobertoPaleari, Alberto | |
Temperature-induced lipocalin (TIL): a shield against stress-inducing environmental shocks in Saccharomyces cerevisiae | 01 - Articolo su rivista | 2017 | BERTERAME, NADIA MARIABERTAGNOLI, STEFANOCODAZZI, VERAPORRO, DANILOBRANDUARDI, PAOLA | |
Improving robustness and metabolic profile of saccharomyces cerevisiae for industrial bioprocesses | 07 - Tesi di dottorato Bicocca post 2009 | 2012 | BERTAGNOLI, STEFANO |