Bolfi, B., Gosetti, F., Manfredi, M., Calabrese, G., Marengo, E. (2016). Determination of 8 polyphenols and pantothenic acid in extra-virgin olive oil samples by a fast, high-throughput and sensitive UHPLC-MS/MS method. In Atti del IMaSS Got Talent: incubatore scientifico di spettrometria di massa.

Determination of 8 polyphenols and pantothenic acid in extra-virgin olive oil samples by a fast, high-throughput and sensitive UHPLC-MS/MS method

F. Gosetti;
2016

poster
polyphenols, pantothenic acid, extra-virgin olive oil samples, EVOO, UHPLC-MS/MS
English
IMaSS Got Talent: incubatore scientifico di spettrometria di massa 20/07
2016
Atti del IMaSS Got Talent: incubatore scientifico di spettrometria di massa
2016
none
Bolfi, B., Gosetti, F., Manfredi, M., Calabrese, G., Marengo, E. (2016). Determination of 8 polyphenols and pantothenic acid in extra-virgin olive oil samples by a fast, high-throughput and sensitive UHPLC-MS/MS method. In Atti del IMaSS Got Talent: incubatore scientifico di spettrometria di massa.
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