Gosetti, F., Mazzucco, E., Robotti, E., Todeschini, V., Ait-Lahmidi, N., Marengo, E. (2014). Aromatic profile and the metal content variation of strawberries due to different treatments with bacterial strains and arbuscular mycorrhizal fungi. In 7th JFIC-GIFC (Giornate italo-francesi di Chimica).

Aromatic profile and the metal content variation of strawberries due to different treatments with bacterial strains and arbuscular mycorrhizal fungi

Gosetti, F;
2014

abstract + poster
Aromatic profile, ICP-MS, bacterial strains, arbuscular mycorrhizal fungi
English
7th JFIC-GIFC (Giornate italo-francesi di Chimica) 5-6 Maggio
2014
7th JFIC-GIFC (Giornate italo-francesi di Chimica)
2014
none
Gosetti, F., Mazzucco, E., Robotti, E., Todeschini, V., Ait-Lahmidi, N., Marengo, E. (2014). Aromatic profile and the metal content variation of strawberries due to different treatments with bacterial strains and arbuscular mycorrhizal fungi. In 7th JFIC-GIFC (Giornate italo-francesi di Chimica).
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Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/10281/253367
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