A method for increasing tolerance in yeast to organic acids and low pH comprising functionally transforming a yeast with at least one copy of a nucleotide sequence encoding a plasma membrane H+-ATPase.

Porro, D., Dato, L., Branduardi, P. (2007)Methods for improving acid and low pH tolerance in yeast. . Brevetto No. US60/933.338.

Methods for improving acid and low pH tolerance in yeast

PORRO, DANILO;DATO, LAURA;BRANDUARDI, PAOLA
2007

Abstract

A method for increasing tolerance in yeast to organic acids and low pH comprising functionally transforming a yeast with at least one copy of a nucleotide sequence encoding a plasma membrane H+-ATPase.
yeast, acid tolerance, low PH tolerance
Chemistry, Metallurgy
English
Rilevanza internazionale
6-giu-2007
US60/933.338
18-dic-2008
WO/2008/153890
5-giu-2008
PCT/US2008/007058
Altro titolare
questo è il primo deposito cui è seguita la pubblicazione in decine di paesi e centinaia di estensioni in altri paesi
none
Porro, D., Dato, L., Branduardi, P. (2007)Methods for improving acid and low pH tolerance in yeast. . Brevetto No. US60/933.338.
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