The aim of the volume is to investigate issues related to food safety, consumption, research and technology, bearing in mind that knowledge and best practices sharing is an urgent need to address a global change. Stimulating dialogue among different disciplines, as well as promoting an integrated and multidisciplinary approach, is crucial to face all the issues concerning food and its linkages to law, technology, society, and science.
NOBILE, M. (a cura di). (2015). World Food Trends and the Future of Food. Ledizioni.
Citazione: | NOBILE, M. (a cura di). (2015). World Food Trends and the Future of Food. Ledizioni. | |
Carattere della pubblicazione: | Scientifica | |
Presenza di un coautore afferente ad Istituzioni straniere: | No | |
Titolo: | World Food Trends and the Future of Food | |
Autori: | ||
Data di pubblicazione: | 2015 | |
Lingua: | English | |
ISBN: | 978-88-6705-392-6 | |
Appare nelle tipologie: | 05 - Curatele |
File in questo prodotto:
File | Descrizione | Tipologia | Licenza | |
---|---|---|---|---|
World Food Trends and the Future of Food.pdf | N/A | Administrator Richiedi una copia |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.